Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

It's movie time!

Τί μου κάνεις; Πώς είσαι; Αυτό είναι το πρώτο επίσημο,στην ουσία,post μου και δεν έβλεπα την ώρα να το γράψω! Θα αναρωτιέσαι τώρα γιατί και εγώ θα σου πω,γιατί πρόκειται να αναφερθώ στις 4 πιο παράξενες ταινίες που έχω δει.Κάθισε,λοιπόν,αναπαυτικά και έλα μαζί μου να κάψουμε ό,τι εγκεφαλικό κύτταρο μας έχει απομείνει! Let's start,shall we?


1.Human Centipede(1,2,3):
(εικόνα,πηγή: google)


Human Centipede ή αλλιώς ανθρώπινη σαρανταποδαρούσα! Είμαι σίγουρη πως την έχεις ακουστά αυτή την ταινία.Όλο και κάποιος θα στην έχει πει,όλο και κάπου θα την έχει πάρει το μάτι σου και από μέσα σου μια μικρή φωνούλα θα σου λέει: ''Ποο,τι σκατά είναι αυτό;!..Ας το δω!'' Κάπως έτσι,λοιπόν,καταστρέφεται η αγνή μας ψυχή,χαχαχα!
Αυτή η ταινία αποτελείται απο τρία μέρη:
Στο πρώτο μέρος,έχουμε δυο φίλες οι οποίες αποφασίζουν να κάνουν τον γύρο του κόσμου και μένουν για λίγο καιρό σε ένα μοτέλ σε μια περιοχή της Γερμανίας.Το βράδυ,λοιπόν,βάφονται,χτενίζονται,βάζουν τα καλά τους και παίρνουν το αμάξι για να κάνουν μια βόλτα στο κέντρο.Όλα πήγαιναν μια χαρά ώσπου έμειναν από λάστιχο.Πού; Για μαντέψτε..ΣΕ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ! Και όλοι ξέρουμε ότι στα δάση μόνο χαρούμενα προσκοπάκια δεν θα δεις! Πανικόβλητες βγαίνουν από το αμάξι και μέσα στη βροχή τρέχουν να βρουν βοήθεια.Ξαφνικά στο βάθος βλέπουν ένα φως που βγαίνει από ένα σπίτι και κατευθύνονται εκεί για βοήθεια.Το επόμενο πρωϊ βρίσκονται και οι δύο αλυσοδεμένες σε ένα υπόγειο μαζί με έναν άλλον.Εκεί τους υποδέχεται ο Dr.Heiter,ένας ηλικιωμένος Γερμανός συνταξιούχος πια χειρούργος με ειδίκευση στον διαχωρισμό Σιαμαίων.Έλα όμως που αυτός δεν πρόκειται να τους χωρίσει αλλά να τους ενώσει! Πώς; Συνδέοντας το στόμα του ενός με τον πρωκτό του άλλου!

Τώρα στα υπόλοιπα μέρη η ουσία παραμένει ίδια μόνο που αλλάζουν οι πρωταγωνιστές.

Στο δεύτερο μέρος έχουμε έναν μεσήλικα άντρα,τον Martin,που εργάζεται ως φύλακας σε ένα υπόγειο γκαράζ αυτοκινήτων και ζει με την μητέρα του.Εμπνευσμένος από την πρώτη ταινία,θαυμάζει το έργο του γιατρού Dr.Heiter και αποφασίζει να κάνει κι αυτός το ίδιο,μόνο που δεν θα είναι τρία άτομα αλλά δώδεκα! Χωρίς ιατρικές γνώσεις,παίρνει ό,τι εργαλείο διαθέτει και αρχίζει την δουλειά!Με θύματα,ποια άλλα,τους αθώους ανθρώπους που ήρθαν να πάρουν το αυτοκίνητό τους από το γκαράζ!

Το τρίτο μέρος,το οποίο βγήκε και πρόσφατα,λαμβάνει χώρα σε μια φυλακή,όπου και εκεί κάνει ξανά την εμφάνισή του ο Dr.Heiter για να δώσει στο έργο του ένα μεγαλοπρεπές τέλος,ενώνοντας όλους τους φυλακιζόμενους.
Να κάτι να δεις με όλη την οικογένεια ε;


2.Serbian Film:
(εικόνα,πηγή: google)

Αυτή την ταινία μου την είχε πει μια φίλη,που της το είπε ένας φίλος,σε αυτόν κάποιος άλλος και πάει λέγοντας.Τέλος πάντων,έχοντας ακούσει και ψάξει πράγματα για αυτή την ταινία,αποφάσισα να δω το trailer,το οποίο όσο με φρίκαρε άλλο τόσο μου κίνησε το ενδιαφέρον να την δω! Έτσι,λοιπόν και έγινε.Η ταινία αφορά έναν συνταξιούχο πορνοστάρ,Milos στο όνομα,ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.Δυστυχώς,τα οικονομικά της οικογένειας έχουν πιάσει πάτο.Την λύση,όμως,έρχεται να δώσει ένας σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών,ο οποίος του υπόσχεται πολλά λεφτά αλλά αρνείται να του πει το σενάριο της ταινίας,την οποία χαρακτηρίζει''τέχνη''.Με τα πολλά,βυθισμένος στην απογόητευση,ο Milos δέχεται αυτή την πρόταση και υπογράφει τα απαραίτητα χαρτιά.Αυτή η στιγμή ήταν και η αρχή του τέλους του!!



3.The Theatre Bizzare:
(εικόνα,πηγή: google)

Ταινία τρόμου και αυτή,αλλά με αρκετά περίεργο περιεχόμενο.Αυτή,είχα την τύχη να την δω σε ένα από τα πολλά sleepover που κάνουμε με τις κολλητές μου.Δεν έμεινα με το στόμα ανοιχτό μόνο με την υπόθεση,αλλά και με το γεγονός ότι αυτή η ταινία βρίσκεται στα ράφια των video clubs..!Ας μην πολυλογώ όμως..Βρισκόμαστε μαζί με την Penny,της οποίας της τραβάει την προσοχή ένα εγκαταλελειμένο θέατρο που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι της.Σε χρόνο μηδέν,αποφασίζει να μπει μέσα και να κάτσει στις πρώτες θέσεις του θεάτρου.Η παράσταση,όμως,που πρόκειται να δει, σίγουρα είναι διαφορετική από άλλες!Οικοδεσπότης είναι μια απόκοσμη ανθρώπινη μαριονέτα που ονομάζεται Peg Poett και η οποία θα αφηγηθεί έξι ιστορίες στην Penny: Ένα ζευγάρι που ταξιδεύει στα μακρινά μονοπάτια των Γαλλικών Πυρηναίων έρχεται αντιμέτωπο με μια γεμάτη πόθο μάγισσα.Μια παρανοϊκή ερωμένη αντιμετωπίζει την οργή του παρτενέρ της,κάτι με το οποίο ξεπερνά τα όριά της.Τα όνειρα ενός άπιστου συζήγου,μπλέκονται με τα όρια της φαντασίας και της πραγματικότητας. Η φρίκη του πραγματικού κόσμου ερμηνεύεται μέσα από το μυαλό ενός παιδιού. Μια γυναίκα εθισμένη σε μνήμες άλλων ανθρώπων παίρνει την δόση της μέσα από το διαφανές υγρό των ματιών των θυμάτων της. Μια παράλογη εμμονή για τα γλυκά μετατρέπεται σε..ξινή για ένα ζευγάρι.Καθ'όλη τη διάρκεια,κάτι δεν πάει καλά..η γλυκιά και αθώα Penny μετατρέπεται σε ένα φρικαλέο θέαμα! Ποιό είναι αυτό; Τρέξτε να μάθετε!


4.Mum and Dad:
(εικόνα,πηγή: google)

Μαμά και μπαμπάς..Δύο λέξεις που συνήθως σε κάνουν να αισθάνεσαι αγάπη,ζεστασιά και ασφάλεια,σωστά;Λάθος,κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθόλου γι'αυτή την ταινία! Ένα ζευγάρι μεσήλικων ατόμων ζει σ'ένα σπιτάκι κοντά στο αεροδρόμιο,όπου εκεί εργάζονται τα δύο ''υιοθετημένα'' παιδιά τους,Birdie και Elbie.Πιο πολύ θύματα απαγωγής θα τα έλεγα εγώ!Το κακό πρόκειται να τριτώσει,όταν η ''Μαμά και ο Μπαμπάς'' δίνουν εντολή στα παιδιά τους να τους φέρουν σπίτι μια αδερφούλα.(αχ τι καλά!).Έτσι,λοιπόν,βρίσκουν στο αεροδρόμιο μια κοπελίτσα που δουλεύει ως καθαρίστρια στο αεροδρόμιο,εν ονόματι Lena και με τα πολλά καταλήγει σπίτι τους.στο πάτωμα.αναίσθητη.Το επόμενο πρωϊ,είναι αλυσοδεμένη σε ένα κρεβάτι και χωρίς την ικανότητα να μιλήσει,καθώς της έχουν χορηγήσει ένα φάρμακο που έχει αχρηστέψει τις φωνητικές της χορδές.Ο στόχος της Lena είναι να δραπετεύσει,έρχεται,όμως,αντιμέτωπος με την επιθυμία της ''Μαμάς και του Μπαμπά'' να ζήσουν όλοι μαζί σαν μια τυπική ευτιχισμένη οικογένεια(το λεγόμενο american dream που λέμε,χαχα).Θα τα καταφέρει;

Αυτές ήταν λοιπόν οι 4 πιο παράξενες ταινίες που έχω δει!Να πω ότι είναι για γερά νεύρα και στομάχια,οπότε πριν τις δείτε,προετοιμάστε τον εαυτό σας! Προσωπικά,διαθέτω και τα δύο μαζί με την επιθυμία μου να βλέπω πράγματα που ξεπερνούν τα όρια του ''φυσιολογικού''.Οπότε αν με ρωτήσεις αν θα τις ξαναβλεπα θα απαντούσα με ένα τεράστιο ΝΑΙ.
Έχετε δει κάποιες από αυτές τις ταινίες κι αν ναι,πώς σας φάνηκαν; Θέλω σχόλια! Επίσης,αν έχετε να προτείνετε καμία άλλη τέτοιου είδους,ελεύθερα!

Εμείς θα τα πούμε την επόμενη φορά!

-Peace&Love

4 σχόλια:

  1. Ωραία τότε, ας ξαναδούμε το Serbian Film!! χαχαχα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα,μου έκανε την ψυχή κομμάτια,αλλά χαλάλι! :Ρ

      Διαγραφή
  2. εχω ακουσει για το serbian και για το human centipede (και μαντεψε ποιο κοριτσακι μου την ειχε πει πρωτη φορα ;)
    οσο για τις αλλες δεν τις εχω ακουστα! αλλα μη σ μπαινουν ιδεες οτι θα τις δουμε μαζι! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα μα έλα,ούτε λίγη περιέργεια δεν έχεις; :Ρ <3

      Διαγραφή