Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

It's movie time! #4

Γεια σας όμορφοι και όμορφες! Συνεχιζούμε με ταινιούλεεες!


(εικόνα,πηγή: google)
  • The rocky Horror Picture Show: I'm just a sweet transvestite from Transexual,Transylvania! Ο Brad και η Janet είναι ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι,το οποίο αποφασίζει να επισκεφθεί έναν καθηγητή που είχαν στο σχολείο.Κατά τη διάρκεια,λοιπόν,του ταξιδιού το αμάξι τους μένει από λάστιχο στη μέση του πουθενά και η βροχή να πέφτει καταρρακτωδώς.Έτσι αποφασίζουν να πάνε να ζητήσουν βοήθεια από ένα κάστρο(ναι,καλά ακούσατε,κάστρο) που είδαν προηγουμένως.Αυτά που πρόκειται να αντικρίσουν,σίγουρα θα τους μείνουν αξέχαστα! Οικοδεσπότης είναι ο dr.Frank,ένας τραβεστί επιστήμονας,ο οποίος μόλις δημιούργησε έναν άντρα για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις και είναι έτοιμος να τους το παρουσιάσει!Η ταινία αυτή(συγκεκριμένα musical) μ'αρέσει πολύ γιατί,αρχικά,είναι της εποχής των 80's,έχει τέλεια τραγούδια και χορευτικά,είναι χιουμοριστική και το ξεχωριστό,για εμένα,σε αυτή την ταινία είναι ότι συνδυάζει πολλά στοιχεία από ταινίες της εποχής(π.χ Frankestein),κτλ. Τέλεια τέλεια! Είμαι και επισήμως ερωτευμένη με τον Dr.Frank!!
    (εικόνα,πηγή: google)


(εικόνα,πηγή: google)
Donnie Darko:Την ταινία αυτή,μου την είχε προτείνει μια πολύ καλή μου φίλη και γνωρίζοντας το γούστο της στις ταινίες,είπα να την δω!Ένας νεαρός εν ονόματι Donnie Darko είναι πολύ έξυπνος και ώριμος για την ηλικία του συν ότι έχει τρομερή φαντασία.Ο Frank,όμως,αποτελεί πρόβλημα. Ποιός είναι ο Frank; Είναι ένα πλάσμα που έχει γεννηθεί στη φαντασία του Donnie και φροντίζει να τον επισκέπτεται καθημερινά.Σύντομα ο Frank θα του αποκαλύψει έναν σκοτεινό κόσμο γεμάτο με απίστευτα μυστικά και οφθαλμαπάτες..Η ταινία για εμένα είναι απίστευτη,καθώς η υπόθεσή της είναι τρομερά ιδιαίτερη! Εμένα μου θυμίζει παζλ,που πρέπει να ενώσεις τα κομμάτια και να καταλάβεις τί πραγματικά γίνεται.Την έχω δει μια φορά μόνο και χρειάζεται να την ξαναδώ για να την αποκωδικοποιήσω!







(εικόνα,πηγή: google)





  • Saw: I want to play a game..Saw ή αλλιώς Σε Βλέπω! Γενικά η υπόθεση είναι η εξής: O Jigsaw,ένας ιδιαίτερος άντρας,μαζεύει σε υπόγεια διάφορους και διάφορες βάζοντας τους να παίξουν με ''παιχνίδια'' με σκοπό να επιβιώσουν.Γιατί αυτούς όμως; Τους διαλέγει τυχαία; Όχι.Αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάνει κάποια άσχημα πράγματα στη ζωή τους γι'αυτό,λοιπόν,ο Jigsaw είναι εδώ να αποδώσει την δικαιοσύνη με τον δικό του τρόπο!Επίσης,αυτό που τον παρακίνησε να ξεκινήσει αυτή την ''απονομή δικαιοσύνης'' είναι ένα συμβάν που συνέβη στη γυναίκα του και στο αγέννητο παιδί του.Έπεσε θύμα ληστείας,όπου ο ληστής μαζί με εκείνη σκότωσε και το παιδί του.Η ληστεία είναι έγκλημα και πρέπει να τιμωρηθεί! Σε αυτή την ταινία με τράβηξε η ξεχωριστή,για εμένα,υπόθεση συν τα ''παιχνίδια'' που στήνει ο Jigsaw που κάθε φορά είναι όλο και πιο γαμάτα! Ας μην αναφερθώ και στις σκηνές splatter,οι οποίες δίνουν και παίρνουν! Ακόμη,με κέρδισε το soundtrack και η κούκλα με το τρίκυκλο,ο Billie.


    • (εικόνα,πηγή: google)
        Η καρδιά του κτήνους:Άλλη μια εκπληκτική ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη! Ο Στέφανος(Ρένος Χαραλαμπίδης) έχει σπουδάσει φιλοσοφία,πράγμα που τον κάνει να αντιμετωπίζει τους άλλους ως κατώτερούς του.Μόλις απολύεται και από τον στρατό,το μόνο που του έχει μείνει είναι τα υπέρογκα χρέη της μητέρας του,η οποία απεβίωσε πρόσφατα και η μοναξιά του,αφού η ερωμένη του τον παράτησε.Η ζωή του θα αλλάξει,μόλις συναντήσει έναν παλιό του συμμαθητή,τον Τσακίρη,ο οποίος έχει εξελιχθεί πια σε ένας μικροεγκληματίας και του προτείνει να ληστέψουν μια τράπεζα.Η οπτική του Στέφανου αλλάζει,αλλά πως θα καταλήξει; Μια ευχάριστη ταινία,με αστείες ατάκες και ενδιαφέρον υπόθεση.Αξίζει να την δείτε! Εξάλλου ας μην ξεχνάμε και ποιος την έγραψε!!




      (εικόνα,πηγή: google)

      • Τα τσακάλια: Σε μια τηλεοπτική εκπομπή,η οποία είναι αφιερωμένη στο πρόβλημα των ναρκωτικών και κατά πόσο έχει επηρεάσει νέους και νέες,ο Γιώργος αφηγείται την δική του ιστορία,στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα ναρκωτικά και οι ληστείες.Η σχέση του με την οικογένειά του είναι πολυτάραχη,το ίδιο και με τα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα.Όλα αυτά θα ξαναζωντανέψουν στα μάτια μας και θα φροντίσουν να μας δώσουν μια απάντηση για τον αν η αγάπη μπορεί ή όχι να σε σώσει.Ταινία του 80 με τον Σταμάτη Γαρδέλη,τον Πάνο Μιχαλόπουλο,την Σοφία Αλιμπέρτη και άλλους.Μ'άρεσε πολύ,γιατί το θέμα στο οποίο αναφέρεται είναι κάθε άλλο από αληθινό αλλά και διαχρονικό.Μέχρι σήμερα πολλοί είναι,δυστυχώς, αυτοί που ''τρώγονται'' σιγά-σιγά από τα ναρκωτικά και η ζωή τους παύει να είναι ίδια.Επίσης,μου άρεσε πολύ η ερμηνεία των ηθοποιών αυτών,καθώς κατάφερα να τους δω και εκτός από τις κωμωδίες που έχουν παίξει και ήταν απίστευτη και καθηλωτική!


        Τέλειωσε και το 3ο μέρος για τις αγαπημένες μου ταινίες! Το επόμενο θα είναι και το τελευταίο,οπότε θα ήθελα να μου πείτε τί θα θέλατε να δείτε στα επόμενα posts!Εμείς θα τα πούμε την επόμενη φορά!

        -Peace&Love

        2 σχόλια: